Olympus

Olympus Camedia

CAMEDIA C-2100 Ultra Zoom
2,1 MEGAPIKSELIÄ JA VALOVOIMAINEN 10x OPTINEN ZOOM

Loading video.....

MENE 10X LÄHEMMÄKSI JA TUNNE ELÄMÄN SYKE
Olympuksen optisen asiantuntemuksen ja maksimoidun digitaalivoiman yhteistuloksena on syntynyt digitaalikamera, jossa on hämmästyttävän tehokas 10x optinen zoom - CAMEDIA C-2100 Ultra Zoom. Häikäisevän kauniit supertelekuvat ovat nyt valmiina otettavaksesi. Optisen kuvanvakaimen ansiosta kameran liikahtamisen vaikutukset on minimoitu. Siinä on myös kuvalaadun varmistava tarkka 2,1 megapikselin CCD ja Scene Program erilaisten kuvaustilanteiden hienosäätöön. CAMEDIA C-2100 Ultra Zoom - mene 10 kertaa lähemmäksi ja tunne elämän syke.

10x optinen zoom ja kuvanvakain
CAMEDIA C-2100 Ultra Zoomissa on uskomattoman tarkka ja valovoimainen 2.8-3.5 10X optinen zoom-objektiivi, jonka polttoväli on 7-70 mm. (Vastaa 38-380 mm 35 mm:n kamerassa.) Koska sen zoomjärjestelmä on optinen, kuvien laatu säilyy kristallinkirkkaana myös superteletoiminnolla kuvattaessa. Lisäksi 2,7x digitaalinen teletoiminto mahdollistaa hämmästyttävän 27x supertelekuvauksen. ( Vastaa 1026 mm 35 mm:n kamerassa). Olympuksen kehittämän kuvanvakausalgoritmin minimoidessa kameran liikahtamisen vaikutukset voit nauttia laajakulma- ja supertelekuvauksesta parhaimmillaan.

Täsmälliset tarkennusjärjestelmät
Olympuksen alkuperäinen TTL/iESP (Intelligent Electro Selective Pattern) automaattitarkennusjärjestelmä tarjoaa nopean ja täsmällisen tarkennuksen. Lisäksi on käytettävissä automaattitarkennuksen pistemittaus tarkennukseen keskelle etsintä ja käsivarainen tarkennus. Dynaamisia lähikuvia Makrotoiminnolla voit päästä jopa 10 cm:n päähän kohteestasi laajakulmatoiminnolla tai 1 metrin päähän telellä ottaaksesi lähikuvia.

Lisätietoja